Zvijezdin Margo od sada u četvrtastoj ambalaži

Zvijezdin Margo, omiljeni namaz mnogih generacija, mijenja svoj oblik, no ne i kvalitetu. Umjesto svima poznatih okruglih pakiranja, na police trgovina došli su novi, četvrtasti oblici. Modernog, praktičnog dizajna, nova Margo ambalaža svojim se oblikom sada savršeno uklapa u  Zvijezdinu obitelj popularnih namaza na bazi margarina.

Margo margarini nove generacije – Margo NovaMargo Jogurt, Margo Balance, te Premium okusi Margo Mediteran i šunka  namazi su vrhunske kvalitete i okusa, za zdravu i uravnoteženu prehranu i dobru tjelesnu formu cijele obitelji. Obogaćeni vitaminima A (zaštitnik cijelog organizma), D (pospješuje mineralizaciju kostiju) i E (vitamin mladosti i ljepote), ali optimalnog omjera jednostruko i višestruko nezasićenih masnih kiselina (zvanih i „dobrim masnoćama“) izvrstan su izvor energije za svaki dan.

A masti su neizostavan dio pravilne prehrane. Da bi zadovoljila energetske i nutritivne potrebe, odrasla osoba treba  20-30% dnevnog unosa energije osigurati u masnoćama, 45-65% ugljikohidratima, a 20-35% proteinima. U prehrani djece udio masnoća iznosi i do 40%.  Masti su izvor energije, štite organizam od naglih temperaturnih promjena, ulaze u sastav svih staničnih membrana, a njihov poželjan unos omogućuje bolji razvoj mentalnih i vidnih funkcija te smanjuje pojavu alergija. Bez masnoća nema apsorpcije vitamina A, D, E i K te bez dragocjenih masnih kiselina ljudski organizam jednostavno ne bi preživio.

Margo mazivi margarini s optimalnim sastavom masnoća, raznim okusima, funkcionalnim benefitima nude izbor za svakoga. Od sada i u četvrtastom pakiranju.

Podijeli sa drugima:
Povezani članci