Zvijezda plus kompanija je prisutna na tržištu Hrvatske već 105 godina.
Od svog osnutka, uvijek je bila sinonim kvalitete s potpisom tradicije.

Njezini brendovi, ulje, margarin i majoneza, izrasli iz srca suncokreta, prvi su izbor domaćih potrošača, što godinama potvrđuju i rezultati nezavisnih istraživanja stručnih agencija.

Danas kroz robne marke Zvijezda, Margo, Omegol i Butissimo, Zvijezda uspješno zadovoljava potrebe i najzahtjevnijih potrošača.

Zvijezdini proizvodi su izrađeni od prirodnih, strogo selektiranih sastojaka visoke kakvoće uz tehnološke postupke kojima su očuvani svi vrijedni sastojci.

Pod Zvijezda markom proizvode se ulja, margarini, majoneza, ketchup, umaci na bazi majoneze.

U vlastitoj proizvodnji su i Margo mazivi margarini, Omegol posebna linija proizvoda funkcionalne hrane, te od 2020. godine i namaz Butissimo.

Zvijezda pod svojom markom distribuira i trgovačku robu: ocat, ulje za prženje, bučino ulje, aditive, masline, konzervirano povrće i umake na bazi rajčice. Također distribuira i sireve tvrtke Belje, te proizvode tvrtke Dijamant.

Vrijednosti koje odlikuju Zvijezda proizvode jesu izvornost, izvrsnost i prepoznatljivost. Zbog vlastitih tradicionalnih receptura i visokovrijednih sirovina, Zvijezdine proizvode korisnici svrstavaju u proizvode visokog povjerenja i rado im poklanjaju svoju vjernost. Zvijezdina kuhinja je moderna, inovativna, uvijek u trendu i privlačnog vizualnog identiteta. Inovacije u pakiranju i ambalaži, kao i razvoj novih okusa dio su Zvijezdinog poslovnog usmjerenja.

Uspjeh Zvijezde na tržištu uspjeh je cjelokupnoga tima. Svi djelatnici Zvijezde svojim radom, znanjem i vještinama doprinose kvaliteti Zvijezdinih proizvoda koji zadovoljavaju potrebe modernog čovjeka.