Zvijezda nastavlja suradnju s Udrugom za sindrom Down Zagreb

Limitirana izdanja Zvijezda suncokretovog ulja već su tradicionalno ukrašena crtežima štićenika Udruge za sindrom Down Zagreb, koje se često naziva...

Limitirana izdanja Zvijezda suncokretovog ulja već su tradicionalno ukrašena crtežima štićenika Udruge za sindrom Down Zagreb, koje se često naziva i „Djecom suncokreta“. Trenutno se na tržištu nalaze tri jedinstvene etikete inspirirane uspjesima hrvatskih sportaša, a suradnja Zvijezde i Udruge za sindrom Down Zagreb ulazi u osmu godinu.

„Drago nam je što i ove godine nastavljamo suradnju sa Zvijezdom te da prepoznaju aktivnosti kojima naša organizacija posvećuje svoje vrijeme i pažnju. Sretni smo što je u fokusu našeg prijateljstva zajednički cilj: educirati i senzibilizirati javnost o životu sa sindromom Down te omogućavanje našim štićenicima i njihovim obiteljima još kvalitetniji život“, rekla je Natalija Belošević, predsjednica Udruge za sindrom Down Zagreb.

„Ponosni smo na prijateljstvo s Udrugom za sindrom Down Zagreb koje traje već sedam godina. Kroz jedinstvene crteže štićenika Udruge na našem najprodavanijem proizvodu, suncokretovom ulju – kojeg su hrvatski potrošači već petu godinu zaredom ocijenili kao najsnažniji brend prema istraživanju Ipsos BrandPULS – želimo upoznati javnost s vrijednostima koje osobe sa sindromom Down mogu donijeti našem društvu“, rekao je Gašpar Novak, direktor marketinga i razvoja Zvijezde.

Udruga za sindrom Down Zagreb brine o više od stotinu djece i njihovih obitelji te kroz brojne radionice, savjetovanja, terapije i projekte potiče puno uključivanje osoba sa sindromom Down u svakodnevni život.

Podijeli sa drugima:
Povezani članci