[cmsms_row data_padding_bottom=”50″ data_padding_top=”0″ data_bg_parallax_ratio=”0.5″ data_bg_size=”cover” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_position=”top center” data_color=”default” data_padding_right=”3″ data_padding_left=”3″ data_width=”boxed”][cmsms_column data_width=”1/1″][cmsms_text animation_delay=”0″]
Među više od 370 fantastičnih recepata koje smo zaprimili od ljubitelja Zvijezda majoneze diljem Hrvatske nije bilo jednostavno izabrati onaj pobjednički. No, osvojila nas je osvježavajuća kombinacija lososa, algi, wasabija i Zvijezda majoneze, ali i intrigantno ime koje je svom receptu nadjenula Katarina Đozović. Njezin joj je Zarolani Japanac donio 10.000 kuna na potrošačkoj kartici, a nama inspiraciju da se napokon odvažimo kod kuće pripremiti sushi.
Nagradni natječaj Dobro došli u avanture majoneze okupio je brojne kreativce u kuhinji koji su svojim receptima još jednom dokazali kako je Zvijezda majoneza umak koji već više do 60 godina popravlja svako jelo i savršeno se snalazi u slanim i u slatkim situacijama.
Drugo mjesto i nagradu od 5000 kuna na potrošačkoj kartici osvojio je Luka Andrišić s receptom Slatki atak na zlatni batak, a treće mjesto i nagradu od 3000 kuna na potrošačkoj kartici zaslužila je Slana rapsodija, autorice Nikoline Prašnički.
Čestitke dobitnicima i hvala svima koji su s nama krenuli na avanture majoneze!
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]