Punjene gljive

Pravi način da uživate u ovim punjenim gljivama je da ih umočite u Zvijezda majonezu. Njime osjetite obogaćene okuse gljiva....

Priprema:

  1. Narežete kobasicu.
  2. U tavi popržite crveni luk i češnjak sa začinima.
  3. Dodate sol i papar.
  4. Dodate narezanu kobasicu.
  5. Gljive odvojite od stručka i posložite na papir za pečenje.
  6. Šampinjone napunite filom.
  7. Pospete parmezanom i pečete 15 minuta na 180 stupnjeva.
  8. Dodate Zvijezda Delikates majonezu.

Sastojci:

  • 300g gljiva (obični i smeđi šampinjoni)
  • 500g roštiljske kobasice
  • 2 žlice ulja
  • 1 crveni luk
  • 3 režnja ćešnjaka
  • 30g krušnih mrvica
  • Sol i papar
  • 100g naribanog parmezana
  • Zvijezda Delikates Majoneza
Podijeli sa drugima:
Povezani članci