Proslavite s nama 100 godina Zvijezde!

Proslavite s nama 100 godina Zvijezde!

Prije točno stotinu godina, u rujnu davne 1916. godine osnovana je prva hrvatska tvornica ulja, iz čega je nastala današnja Zvijezda. Složit ćete se, vjerujemo, da svi Zvijezdini proizvodi hrani daju okus koji je nedostajao – i to čitavo stoljeće.

Danas je teško odgovoriti na pitanje „Što je sendvič bez majoneze?“ Sva sreća, na to pitanje ne trebamo tražiti odgovor još otkako je Zvijezda davne 1959. godine predstavila svoju prvu majonezu.

Hrvatski potrošači godinama kao svoj izbor broj 1 u kupnji ulja, majoneza ili stolnih i mazivih margarina stavljaju Zvijezdine proizvode, što govori o dugotrajnoj kvaliteti, u kojoj su uživale brojne generacije. Možemo reći da su naše bake i mame koristile iste proizvode kao i mi danas, da se održala lijepa tradicija. Želimo vam reći „Hvala“ na vjernosti.
Stoga nam je veliko zadovoljstvo pozvati vas na proslavu 100 godina Zvijezde!

Velika obljetnica stoljeća okusa, tradicije i kvalitete održat će se u pod imenom „Zvijezde u gradu“,
u subotu 10. rujna
od 11 do 14 sati
na Trgu bana Jelačića u Zagrebu.

Pridružite nam se i kušajte specijalitete koje za volanom Zvijezdine kuhinje na kotačima pripremaju voditeljica Iva Šulentić i glazbenik Baby Dooks te sudjelujte u nagradnoj igri na Instagramu i humanitarnoj akciji prodaje suncokreta, od čega sav prihod ide djeci sa sindromom Down.

Veselimo se vašem dolasku!