PRAVILA NATJEČAJA ‘Zvijezda svake tjestenine!’

PRAVILA NATJEČAJA  ‘Zvijezda svake tjestenine!’

Najfiniju tjesteninu nam pokaži i doma ti stiže umak najdraži <3

Veliki si ljubitelj ukusne pašte? Pokaži nam koja ti je najdraža tjestenina uz fiiiiiiiiine Zvijezda umake, budi kreativan i osvoji jedan od 10 Zvijezda poklon paketa!


KAKO SUDJELOVATI

Natječaj se sastoji od 2 dijela:

ZADATAK

fotografiraj najdražu tjesteninu*, sirovu ili kuhanu, budi kreativan/na!

objavi fotografiju u komentarima ispod objave natječaja na Zvijezda Facebook stranici

  • uz fotografiju napiši zašto ti je baš ta tjestenina NAJ i koji umak najviše voliš – Bosiljak, Salsa, Bolognese, Carbonara, Pesto, Alfredo umak… ili neki drugi?
  • prikupi minimalno 10 lajkova na fotografiju za ulazak u finale!

FINALE
Žiri odabire najbolje fotografije i nagrađuje poklon paketom. Sretno!

*na fotografiji ne smije biti prikazano pakiranje niti biti spominjan proizvođač, a tjestenina treba biti bez umaka.

TRAJANJE NATJEČAJA

Natječaj traje od  26. – 30. listopada 2018. , počinje po objavi na Facebook stranici Zvijezde, te završava u 23:59:59 h posljednjeg dana natječaja.

NAGRADE

Nagrade u obliku Zvijezda poklon paketa dobivaju najbolje objavljene fotografije prema odabiru našeg žirija:

  1. – 10. mjesto: Zvijezda poklon paket za najfinija jela od tjestenine – 3 Zvijezda umaka, 1 Zvijezda pasirana rajčica, 1 Zvijezda pelati.

Zvijezda d.d. kao organizator natječaja, obvezuje se poslati nagrade pobjednicima/dobitnicima u roku od 30 dana od primitka njihovih podataka.

ŽIRI

Pobjednike natječaja odabrat će žiri u sustavu:

Zvijezda d.d.

  • Marina Knežević, direktorica marketinga
  • Petra Pirker Dropuljić, voditeljica komunikacija
  • Ana Barać, brand manager

Interart media d.o.o.

  • Anja Liker, social media manager

SUDIONICI

U natječaju mogu sudjelovati svi Facebook fanovi Zvijezda stranice, državljani Republike Hrvatske, koji svoje nagrade mogu primiti na području Republike Hrvatske te nisu osvojili nagradu na nekom od Zvijezda nagradnih natječaja posljednjih 6 mjeseci.

Sudionik natječaja može se uključiti s jednom fotografijom.

DOBITNICI I PREUZIMANJE NAGRADA

Pobjednici natječaja bit će objavljeni u Zvijezda pravilima natječaja najkasnije 5 radnih dana po završetku natječaja te će pobjednici biti obaviješteni putem Facebook Messengera (inboxa) o svojoj pobjedi. Povratno će se morati javiti s točnim imenom, prezimenom, adresom i brojem mobitela u roku od 48 sati. Ukoliko se pobjednik ne javi u navedenom roku, bira se sljedeći dobitnik.

OGRANIČENJA I ODRICANJA

Sudjelovanjem u natječaju, natjecatelj prihvaća Pravila natječaja i potvrđuje da su medijski sadržaji koje je objavio njegovo autorsko djelo, dok će se u suprotnom diskvalificirati. Sadržaji ne smiju biti povezani s nasiljem, drogom ili kulturom droge, alkoholom, niti biti eksplicitan sadržaj koji opisuje golotinju ili neprimjereno ponašanje prema životinjama ili ljudima.
Svi natjecatelji samim svojim ulaskom u natječaj prihvaćaju Zvijezdina Pravila privatnosti i potvrđuju da su ih pročitali na ovome linku: www.zvijezda.hr/o-nama/pravila-privatnosti

Organizator zadržava pravo izmjene ovih Pravila u bilo kojem trenutku natječaja.

OSOBNI PODACI

Zvijezda d.d. cijeni  Vašu privatnost i zato su Vaši osobni podaci kod nas pažljivo sačuvani. Osobni podaci su informacije koje Vas identificiraju kao pojedinca i njima se smatraju svi podaci kojima se utvrđuje identitet korisnika (primjerice ime i prezime, e-mail adresa, adresa stanovanja, telefon i sl.)

Zaštita Vaših osobnih podataka znači da nikada nećemo zloupotrijebiti Vaše osobne podatke na bilo koji način. Vaš kontakt i osobne podatke nikada nećemo dati trećoj strani.

Zvijezda d.d., koristit će Vaše osobne podatke isključivo u svrhu ovog nagradnog natječaja.