PRAVILA NATJEČAJA ‘Lončić za tvoju majoneza uspomenu’

PRAVILA NATJEČAJA  ‘Lončić za tvoju majoneza uspomenu’

ORGANIZATOR

Organizator natječaja je Zvijezda plus d.o.o., M. Čavića 1, 10 000 Zagreb.

KAKO SUDJELOVATI

Napiši priču, uspomenu ili događaj vezanu uz Zvijezda majonezu.

TRAJANJE NATJEČAJA

Natječaj traje od  2. prosinca – 8. prosinca 2019.

NAGRADE

Nagrade dobivaju najbolje napisane priče, uspomene ili događaji prema odabiru našeg žirija:

1.-12. mjesto:  lončić ’60. godina majoneze’ by mala radnja dizajna.

Napomena:  Natječaj počinje po objavi na Facebook stranici Zvijezde, te završava u 23:59:59 h posljednjeg dana natječaja.

Zvijezda d.d. kao organizator natječaja, obvezuje se poslati nagrade pobjednicima/dobitnicima u roku od 30 dana od primitka njihovih podataka.

SUDIONICI

U natječaju mogu sudjelovati svi Facebook fanovi Zvijezda stranice, državljani Republike Hrvatske, koji svoje nagrade mogu primiti na području Republike Hrvatske te nisu osvojili nagradu na nekom od Zvijezda nagradnih natječaja posljednjih 6 mjeseci.

DOBITNICI I PREUZIMANJE NAGRADA

Pobjednici natječaja bit će objavljeni u Zvijezda pravilima natječaja najkasnije 5 radnih dana po završetku natječaja te će pobjednici biti obaviješteni putem Facebook Messengera (inboxa) o svojoj pobjedi. Povratno će se morati javiti s točnim imenom, prezimenom, adresom i brojem mobitela u roku od 48 sati. Ukoliko se pobjednik ne javi u navedenom roku, bira se sljedeći dobitnik.

OGRANIČENJA I ODRICANJA

Sudjelovanjem u natječaju, natjecatelj prihvaća Pravila natječaja i potvrđuje da su medijski sadržaji koje je objavio njegovo autorsko djelo, dok će se u suprotnom diskvalificirati. Sadržaji ne smiju biti povezani s nasiljem, drogom ili kulturom droge, alkoholom, niti biti eksplicitan sadržaj koji opisuje golotinju ili neprimjereno ponašanje prema životinjama ili ljudima.
Svi natjecatelji samim svojim ulaskom u natječaj prihvaćaju Zvijezdina Pravila privatnosti i potvrđuju da su ih pročitali na ovome linku: www.zvijezda.hr/o-nama/pravila-privatnosti

Organizator zadržava pravo izmjene ovih Pravila u bilo kojem trenutku natječaja.

OSOBNI PODACI

Zvijezda plus d.o.o. cijeni  Vašu privatnost i zato su Vaši osobni podaci kod nas pažljivo sačuvani. Osobni podaci su informacije koje Vas identificiraju kao pojedinca i njima se smatraju svi podaci kojima se utvrđuje identitet korisnika (primjerice ime i prezime, e-mail adresa, adresa stanovanja, telefon i sl.)

Zaštita Vaših osobnih podataka znači da nikada nećemo zloupotrijebiti Vaše osobne podatke na bilo koji način. Vaš kontakt i osobne podatke nikada nećemo dati trećoj strani.

Zvijezda plus d.o.o. koristit će Vaše osobne podatke isključivo u svrhu ovog nagradnog natječaja.