Njoki s tartufima i vrganjima

Njoki s tartufima i vrganjima

[cmsms_row data_width=”boxed” data_padding_left=”3″ data_padding_right=”3″ data_color=”default” data_bg_position=”top center” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_size=”cover” data_bg_parallax_ratio=”0.5″ data_padding_top=”0″ data_padding_bottom=”50″][cmsms_column data_width=”3/4″][cmsms_text animation_delay=”0″]

Upute za pripremu:

Prije svega sušene vrganje na vrijeme stavimo močiti u zdjelicu s hladnom vodom da omekšaju. Zatim u lonac s dosta vrele posoljene vode stavimo njoke i kuhamo ih po uputama na pakiranju.

Za to vrijeme u tavi rastopimo margarin, dodamo omekšale i ocijeđene vrganje i pržimo ih minutu dvije. Potom u tavu ulijemo vrhnje za kuhanje, dodamo mješavinu tartufa i vrganja, sve zajedno izmiješamo i pričekamo da zavri. Nakon tri četiri minute umak po želji začinimo solju i možemo poslužiti jelo.

Gotove njoke ocijedimo, rasporedimo na tanjure, sve zajedno posipamo sa malo svježe naribanog parmezana i ukrasimo pokojim listićem svježeg bosiljka.

[/vc_column_text][/vc_column]

Sastojci za 4 osobe:

[/vc_row]

Podijeli sa drugima:
Povezani članci