Najslađa suradnja – Mirjana Špoljar, nova ambasadorica Zvijezde

Najnagrađivanija hrvatska slastičarka Mirjana Špoljar i jedini proizvođač margarina u Hrvatskoj, tvrtka Zvijezda, započeli su danas dugoročnu suradnju koju su prigodno obilježili pripremom neodoljivih slatkih delicija za Valentinovo.

Špoljar je svojim jelima oduševila brojna poznata imena i svjetske veličine poput Stinga, Boba Dylana, Depeche Modea, Orlanda Blooma, Chrisa Reu, Briana Ferryja, španjolske, tajlandske i britanske princeze, brojne prinčeve, careve i diplomate, Garyja Kasparova, a sada će njezini recepti postati dostupni svima.

Svakog mjeseca na ambalaži Zvijezdina asortimana margarina, ključnog sastojka svih ukusnih delicija, kupci će pronaći recepte za slastice gospođe Špoljar. Uz kombinaciju vrhunskog proizvoda i vrhunskih recepata, uspjeh je zagarantiran.

„Uvijek vodim računa o svojim sastojcima i inzistiram na tome da namirnice budu uvijek svježe, pogotovo kada su osjetljive kreme u pitanju. Koristim margarin jer je podatan i dobro se sljubljuje s ostalim sastojcima. Osim toga, Zvijezda margarin meni je stvarno najbolji dodatak za glatke i pjenaste kreme za kolače,“ otkrila je prisutnima Mirjana Špoljar:

Gospođa Špoljar  svoju ljubav prema slatkome već dvadeset godina jednostavno pretvara u pravu malu umjetnost, čime je domaću slastičarsku scenu obilježila na svjetskoj karti gastro užitaka. Stoga i ne čudi da su se gospođa Mirjana i Zvijezda „našli“.

„Kada smo u Zvijezdi razmišljali o tome tko najbolje utjelovljuje naše vrijednosti i tradiciju, odgovor se nametnuo sam od sebe. S jedne strane imamo vrhunske margarine, ključne sastojke svih slatkih i slanih delicija, a druge strane gospođu Mirjanu, vrhunsku slastičarku čije umijeće spravljanja slastica više od 20 godina oduševljava sva nepca u gradu, ali i šire“, pojasnio je suradnju s ovom izvanrednom slastičarkom Zvonimir Seki, direktor marketinga Zvijezde.

Nema sumnje da će ovo biti jedna vrlo slatka suradnja.