Priprema: Ako koristite kukuruz iz konzerve, najprije ga dobro ocijedite. Kukuruz stavite u zdjelu. Mladi luk narežite na sitnije i dodajte kukuruzu, posolite, popaprite pa izmiješajte. Dodajte majonezu i ribani sir pa još jednom izmiješajte.
Prebacite u posudu za pečenje, pokrijte aluminijskom folijom i stavite peći u prethodno zagrijanu pećnicu na 180°C i pecite 15 minuta. Potom odstranite foliju i pecite dodatnih 20 minuta.
Poslužite toplo kao prilog mesnim jelima ili kao nadjev za bruschette.

Sastojci (za 4 osobe):
- 500 g ocijeđenog kukuruza iz konzerve ili svježeg kukuruza
- 2 komada mladog luka
- 1 vrećica Zvijezda Čili majoneze
- 100 g ribanog grana padano sira
- 2 prstohvata soli
- 1 prstohvata papra