[cmsms_row data_width=”boxed” data_padding_left=”3″ data_padding_right=”3″ data_color=”default” data_bg_position=”top center” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_size=”cover” data_bg_parallax_ratio=”0.5″ data_padding_top=”0″ data_padding_bottom=”50″][cmsms_column data_width=”3/4″][cmsms_text animation_delay=”0″]
Priprema: Ako koristite kukuruz iz konzerve, najprije ga dobro ocijedite. Kukuruz stavite u zdjelu. Mladi luk narežite na sitnije i dodajte kukuruzu, posolite, popaprite pa izmiješajte. Dodajte majonezu i ribani sir pa još jednom izmiješajte.
Prebacite u posudu za pečenje, pokrijte aluminijskom folijom i stavite peći u prethodno zagrijanu pećnicu na 180°C i pecite 15 minuta. Potom odstranite foliju i pecite dodatnih 20 minuta.
Poslužite toplo kao prilog mesnim jelima ili kao nadjev za bruschette.
[/cmsms_text][cmsms_image align=”center” animation_delay=”0″]10999|https://zvijezda.hr/wp-content/uploads/2022/07/meksicki-zapeceni-kukuruz-a.jpg|full[/cmsms_image][/cmsms_column][cmsms_column data_width=”1/4″][cmsms_text animation_delay=”0″]
Sastojci (za 4 osobe):
- 500 g ocijeđenog kukuruza iz konzerve ili svježeg kukuruza
- 2 komada mladog luka
- 1 vrećica Zvijezda Čili majoneze
- 100 g ribanog grana padano sira
- 2 prstohvata soli
- 1 prstohvata papra
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]