Priprema
Kupus narežite na tanko ili ga naribajte na mandolinu, mladi luk narežite na kolutiće, a celer na ploškice. Mrkvu ogulite i naribajte ju na grubljem dijelu ribeža. Sve stavite u veću zdjelu i dobro izmiješajte.
Posolite, popaprite, dodajte jabučni ocat ili limunov sok pa opet izmiješajte. Na kraju umiješajte majonezu, stavite u hladnjak i dobro ohladite.
Poslužite uz meso s roštilja ili kao dodatak burgerima i sendvičima.
Recept by: Sandra Rončević
Sastojci (za 4 osobe):
- 2 vrećice Zvijezda Light majoneze
- ½ glavice manjeg zelenog kupusa
- ½ glavice manje crvenog kupusa
- 1 veća mrkva
- 2 stapke salatnog celera
- 2-3 kom mladog luka
- 2-3 žlice jabučnog octa ili limunovog soka
- 2-3 prstohvata soli
- 2 prstohvata papra