Ketchup kids

Za sve male, ali i velike ljubitelje ketchupa Zvijezda je pripremila omiljen proizvod u novom izdanju: Zvijezda ketchup kids, blagog...

Za sve male, ali i velike ljubitelje ketchupa Zvijezda je pripremila omiljen proizvod u novom izdanju: Zvijezda ketchup kids, blagog i bogatog okusa, a s 30 posto manje šećera.

Još uvijek neodoljivog okusa zbog kojeg je Zvijezdin ketchup prvi izbor potrošača, novi ketchup uz rajčicu, sadrži i mrkvu, buču i jabuku. Uz nove ukusne sastojke, proizvod će pažnju na policama trgovina odmah privući veselim dizajnom.

U slučaju da i vaše dijete svako jelo voli ukrasiti prepoznatljivom crvenom bojom i neodoljivim okusom ketchupa, sada će to moći raditi i češće, pomoću ketchup kids, umaka namijenjenog djeci, ali i roditeljima koji žele svojoj djeci osigurati samo najkvalitetnije, a ukusne proizvode. Još kad kažemo da dolazi s 30 posto manje šećera, jasno je da je riječ o neizostavnom umaku u uravnoteženom jelovniku malih i velikih.

Ako Zvijezda ketchup ima jednu misiju – savršen zalogaj – Zvijezda ketchup kids ima još jednu – biti prvi izbor kod biranja umaka koji će zadovoljiti dječje potrebe. Proizvod dolazi u praktičnom pakiranju od 500 grama, s 30 posto manje šećera. mrkvom, bučom i jabukom u svojem sastavu. Povrtno, a djeci poželjno! Za svaku prigodu i uz svako jelo, Zvijezda ketchup kids  obožavat će cijela obitelj.

Podijeli sa drugima:
Povezani članci