Dobro došli u avanture majoneze, pridružite se i osvojite nagradu od 10.000 kuna

Dobro došli u avanture majoneze, pridružite se i osvojite nagradu od 10.000 kuna

Nakon što je lani popravila sendviče iz svih krajeva svijeta, Zvijezda majoneza ovog je proljeća spremna na nove avanture. Najprije kreće na gastronomsko putovanje Meksikom gdje će popraviti burrito, a zatim put ostalih zemalja.

Avanturama majoneze mogu se pridružiti svi ljubitelji Zvijezdina umaka koji već više od 60 godina popravlja svako jelo, a posebno oni koji su se zaželjeli novih iskustava pa su vrijeme provedeno kod kuće iskoristili za kreiranje novih recepata.

Priključiti se možete putem nagradnog natječaja „Dobro došli u avanture majoneze“ na koji možete prijaviti svoje recepte, a Zvijezda će kreativnost u kuhinji nagraditi sa 10.000 kuna na potrošačkoj kartici.

Natječaj se odvija od 27. travnja u 12 sati, a recepte možete smišljati i prijaviti do 1. lipnja 2020. u 12 sati putem stranice  www.avanturemajoneze.hr.

Pripremite recepte, napravite fotografiju svog jela, opšite zašto je baš vaš recept poseban. Ne ograničavajte maštu, a jedini je uvjet da u receptu koristite Zvijezda majonezu.  Uz stručni žiri iz Zvijezde, recepte će ocjenjivati iskusni poznavatelj majoneze, food bloger Darko Kontin.

Osim glavne nagrade od 10.000 kuna na potrošačkoj kartici, bit će nagrađeni i drugo plasirani recept i to sa 5000 kuna na potrošačkoj kartici, dok će trećeplasirani recept sa Zvijezda majonezom autoru donijeti 3000 kuna na potrošačkoj kartici, a svi će recepti biti podijeljeni i na medijskim i Zvijezdinim kanalima (web i društvene mreže)  za inspiraciju svim ljubiteljima ovog popularnog dodatka raznim jelima.

Otisnite se na avanture majoneze i pokažite kreativnost!