Zvijezdin Margo slavi 35. rođendan!

Zvijezdin Margo slavi 35. rođendan!

Danas nezaobilazan dio doručka, Zvijezdin namaz Margo prvi je put predstavljen krajem 1981. godine

 

Neizostavan dio svakog doručka, Zvijezdin Margo, ove godine slavi 35 nenadmazivih godina za stolom svake hrvatske obitelji. Od kad je prvi put predstavljen 1981. godine, Margo do danas ostaje najukusnije, ali i najzdravije rješenje za dobar početak dana. Zbog modernog i užurbanog života, uravnotežena i zdrava prehrana nikada nije bila važnija a Margo, koji nastaje iz srca suncokreta, idealan je odabir za zdrav i ukusan obrok – bogat je dobrim masnoćama koje čuvaju srce i krvne žile, te je obogaćen vitaminima A, D i E koji su potrebni za normalno funkcioniranje organizma kroz dan.
Temeljen na izvornoj recepturi iz 1981. godine, Margo danas možete naći u tri izdanja: klasični Margo nova, kremasti Margo jogurt, te Margo balance sa smanjenim udjelom masti.
Ipak, koji god Margo izabrali, svaki se jednako dobro slaže uz slane kombinacije – sir, šunku ili povrće, kao i sa slatkim dodacima poput pekmeza ili meda. Margo će odgovarat i kao dodatak brzom obroku ili užini tijekom dana, a maziva tekstura čini ga idealnim odabirom za sve one koji nemaju vremena za komplicirane obroke.
Svoj omiljeni Margo pronađite u najbližoj prodavaonici!

 

Saznajte više o proizvodu