Zvijezdin margarin i majoneza dobitnici prestižne medalje Best Buy Award

Zvijezdin margarin i majoneza dobitnici prestižne medalje Best Buy Award

Zvijezda margarini, Zvijezda majoneza i Zvijezda ketchup najbolji su proizvodi kada je riječ o omjeru kvalitete i cijene

Nositelji Best Buy nagrade su oni proizvodi koji nude najveću vrijednost za novac, a u kategoriji margarina i majoneza riječ je Zvijezdinim proizvodima – Zvijezda majoneza i Zvijezda margarin. U kategoriji umaka Best buy nagradu dobilo je Zvijezda ketchup. Ovi proizvodi osvojili su najveći broj glasova hrvatskih potrošača i time se plasirali na sam vrh Best Buy međunarodnog certifikacijskog projekta.

Zvijezda margarini koji su tržišni lideri u Hrvatskoj proizvedeni su suvremenim postupkom iz visoko kvalitetnih sirovina biljnog podrijetla te svojom kvalitetom i okusom u potpunosti zadovoljavaju očekivanja potrošača. Zvijezda majoneza kao najpoznatija i najprodavanija majoneza na domaćem tržištu potrošačima nudi širok asortiman okusa koji se proizvode pod strogo određenim uvjetima, suvremenim tehnološkim postupkom iz kvalitetnih sirovina uz stalnu kontrolu.

Zahvaljujući recepturi i visokokvalitetnim sirovinama, ali i osluškivanju potreba potrošača te praćenju svjetskih trendova Zvijezdini proizvodi prepoznati su u gotovo svakom kućanstvu u Hrvatskoj. O prepoznatljivosti i kvaliteti naših proizvoda govori i ovo priznanje. Značajno je da smo Best Buy Award dobili baš u godini kada slavimo 100 godina postojanja -to nam je najbolji poklon, ali i motiv za daljnji rast i razvoj“, istaknuo je direktor marketinga, Zvonimir Seki.

Best Buy Award projekt je švicarske organizacije ICERTIAS – International Certification Association GmbH, a osnovni cilj istraživanja je dobivanje uvida u iskustvo i percepciju stanovnika Republike Hrvatske o robnim markama proizvoda i usluga. Best Buy Award istraživanja se provode za cijeli niz različitih gospodarskih, kulturoloških, socioloških, zdravstvenih, sportskih i zabavnih sektora, a za svaku kategoriju za svaku kategoriju nositelj može biti samo jedan proizvod odnosno usluga – onaj koji osvoji najveći broj glasova hrvatskih potrošača.