Zvijezda na zahtjev potrošača vratila Omegol majonezu

Zvijezda na zahtjev potrošača vratila Omegol majonezu

Zvijezda je odlučila poslušati svoje vjerne korisnike i na njihov zahtjev vratiti u prodaju Omegol majonezu u tubi

05-majoneza-omegol-majoneza-b
Omegol majoneza opet je u prodaji, odlučila je Zvijezda nakon zahtjeva potrošača da omiljenu majonezu bez sastojaka životinjskog porijekla vrati na police trgovina. Ova će vijest zasigurno najviše razveseliti vegane i vegetarijance koji ovu majonezu preferiraju zbog njezinih sastojaka koji su isključivo biljnog podrijetla.

Omegol majoneza prvi put je predstavljena 2004. godine pokretanjem prve hrvatske funkcionalne linije proizvoda, a ubrzo nakon toga osvojila je simpatije potrošača. Kada je krajem 2016. godine Zvijezda donijela odluku o prestanku proizvodnje zbog smanjene potražnje, mnogi su vjerni potrošači zahtijevali njezin povratak na police.

Među njima, najviše su se isticali vegani i vegetarijanci koji ovu majonezu preferiraju zbog njezina povoljnog omjera omega 3 i omega 6 masnih kiselina koje pomažu u regulaciji bioloških funkcija te biljnog sastava što je čini omiljenim dodatkom jelima svima koji u svojoj prehrani ne koriste namirnice životinjskog podrijetla.

Dobitnica je i V-oznake, jedinstvene oznake kvalitete koju Europska vegetarijanska unija (EVU) dodjeljuje proizvodima izrađenim u skladu s vegetarijanskom i veganskom etikom.

Saznajte više o Omegol majonezi