Postupak pripreme:
Povrće usitnite na tanke trakice. Odrezak također usitnite na trakice i marinirajte ga u maslinovom ulju, začinima i Delikates senfu. Na zagrijanu tavu dodajte maslinovo ulje i zapržite odrezak. Kada odrezak poprimi zlatno smeđu boju, dodajte mu prethodno usitnjene paprike i luk te sve zajedno dinstajte na laganoj vatri 5 do 7 minuta, a potom sklonite s vatre. Tortilju namažite s Delikates senfom, dodajte joj prethodno usitnjenu zelenu salatu i rasporedite odrezak i dinstano povrće po njoj.
Preostaje vam zamotati tortilju i uživati u svakom zalogaju.
Sastojci za biskvit
- 1 crvena paprika
- 1 žuta paprika
- 1 zelena paprika
- 1 ljubičasti luk
- 1 zelena salata
- 250 g telećeg odreska
- Zvijezda Delikates senf
- Zvijezda ekstra djevičansko maslinovo ulje
- začini po vlastitom izboru (npr. sol i papar)