Saltimbocca

Sastojci:

Teleći odrezak

Pršut

Svježa kadulja

46 g Zvijezda Češnjak Kockica

Sol

Papar

Zvijezda ekstra djevičansko maslinovo ulje

 

Postupak:

  1. Tanke teleće odreske posoli i popapri pa njih pritisni šnitu pršuta. Čačkalicom pričvrsti listove kadulje preko pršuta. Donji dio odreska uvaljaj u brašno.
  2. U tavi zagrij Zvijezda ekstra djevičansko maslinovo ulje i 23 g Zvijezda Češnjak Kockicu.
  3. Peci na srednjoj vatri dok donja strana mesa ne dobije finu koricu, pa onda okreni i nastavi peći.
  4. Tijekom pečenja u tavu dodaj još 23 g Zvijezda Češnjak Kockice i žlicom prelijevaj preko gornjeg dijela odreska.
  5. Kad su odresci pečeni, ostavi ih nekoliko minuta sa strane da se odmore prije posluživanja.
Podijeli sa drugima:
Povezani članci