Ručno brani plodovi domaće masline, odnjegovani suncem, vjetrom i soli pretočeni u ekstra djevičansko ulje OL Maslina

Ručno brani plodovi domaće masline, odnjegovani suncem, vjetrom i soli pretočeni u ekstra djevičansko ulje OL Maslina

Vrhunsko ulje rezultat je suradnje Zvijezde i domaćih maslinara 

Još otkako je božica Atena iz kapljice vode, barem tako kaže legenda, Grcima podarila stablo masline, umočiti komad toplog domaćeg kruha u maslinovo ulje postalo je gastronomsko iskustvo kojem je svaki drugi sastojak suvišan.

Ručno brana maslina, odnjegovana na hrvatskom suncu, soli i vjetru, uz pomnu brigu domaćih maslinara, pretočena je u vrhunsko ekstra djevičansko maslinovo ulje OL Maslina. Nova zvijezda iz bogatog asortimana maslinovih ulja domaće proizvodne kompanije Zvijezde iznimne je kvalitete koja se prepoznaje u okusima gorčine i pikantnosti koje su u harmoničnom odnosu s mirisom zelenog, djelomično dozrelog ploda masline.

OL Maslina ekstra djevičansko maslinovo ulje plod je suradnje Zvijezde i domaćih maslinara. Zaljubljenici u mediteransku prehranu prepoznat će u tom ulju idealnog saveznika u pripremi laganih obroka, savršeni dodatak ribi i mesu ili u njemu uživati jednostavno, uz komad kruha.

Punog okusa i mirisa, OL Maslina osim u pakiranju od 0,75L, dostupno je i u pakiranju od 0,25L koje možete pronaći u svim bolje opremljenim trgovinama.