Pripremite najslađe božićne kolače uz veliku nagradnu igru

Pripremite najslađe božićne kolače uz veliku nagradnu igru

U nagradnoj igri možete sudjelovati kupnjom bilo koja dva Zvijezdina margarina za kolače u Konzumovim prodavaonicama u razdoblju od 1. do 31. prosinca 2016.

Vrijeme je za nešto slatko! Bez obzira volite li više kolače s čokoladom ili kremaste kreacije, Zvijezdin margarin neizostavan je sastojak slastica bez kojih ne možemo zamisliti obiteljska druženja u ovo blagdansko vrijeme.
Kako bi kolači bili zamamni, krema za prste polizati, a biskvit pravog volumena pobrinula se Zvijezda koja je ovog prosinca pripremila iznenađenje za vjerne potrošače – nagradnu igru „Zvijezda margarine kupi i novčane kartice pokupi“.

Kako sudjelovati?

U nagradnoj igri možete sudjelovati kupnjom bilo koja dva Zvijezdina margarina za kolače u razdoblju od 1. do 31. prosinca 2016. Zvijezdine margarine za kolače kupite u bilo kojoj Konzumovoj prodavaonici, a a broj računa prijavite slanjem SMS poruke sadržaja:

ZVIJEZDA, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, mjesto i poštanski broj) na broj 60221.
Cijena SMS poruke je 2,40 kn, PDV uključen.

Za ljubitelje kolača Zvijezda je pripremila bogatih 106 Konzum poklon kartica.
Izvlačenje sretnih dobitnika održat će se 2. siječnja 2017. u prostorijama Zvijezde, a objava dobitnika bit će 10. siječnja na web stranici Zvijezda.hr.

 

Tajni sastojak bakinog kolača

Zvijezdin margarin tajni je sastojak mirisnih kolača koje su radile i naše bake i majke, a još od davne 1956. godine kada je prvi put proizveden ostao je nezamjenjiva namirnica za izradu kolača i slastica.
Zvijezda stolni dobitnik je znaka Hrvatske kvalitete, koji nose hrvatski proizvodi koji po svim svojim značajkama posjeduju natprosječnu kvalitetu, a u širokoj paleti Zvijezda ima i margarin s aromom vanilije, onaj s maslacem, margarin za kreme, te Zvijezda klasik – ovisno koju ćete vrstu kolača pripremati za svoje najdraže.
Ako vam ponestane inspiracije, u prodaji su i promo pakiranja margarina uz koje na dar stižu recepti najbolje hrvatske slastičarke Mirjane Špoljar.

Pravila nagradne igre pročitajte OVDJE.