Hrskava piletina iz pećnice

[cmsms_row data_width=”boxed” data_padding_left=”3″ data_padding_right=”3″ data_color=”default” data_bg_position=”top center” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_size=”cover” data_bg_parallax_ratio=”0.5″ data_padding_top=”0″ data_padding_bottom=”50″][cmsms_column data_width=”3/4″][cmsms_text animation_delay=”0″]

Isijecite pileći file na male komade, stavite ih u posudu i začinite solju i paprom pa pomiješajte s Delikates majonezom.

Zatim istucite krekere i kukuruzne pahuljice u prah. Uvaljajte svaki komadić piletine u smjesu pa ih poredajte na posudu za pečenje na koju ste ranije postavili papir.

Sve pecite u pećnici zagrijanoj na 180 °C otprilike 15 minuta.

Kada jelo bude pečeno, servirajte ga uz Delikates majonezu.

[/vc_column_text][/vc_column]

Sastojci:

  • 400 g pilećeg filea
  • 4 žlice Zvijezda Delikates majoneze
  • 1 žličica umaka od soje
  • 50 g kukuruznih pahuljica (cornflakes)
  • 50 g krekera (najbolje Tuc, ne vidi se brend)
  • sol
  • papar
[/vc_row]

Podijeli sa drugima:
Povezani članci