Gledanje utakmica i Zvijezda ketchup imaju nešto zajedničko – u njima uživaju sve generacije!

Uz pun tanjur finih delicija, zdjelice najdražih snackova i umaka, dobro društvo i kauč, pobjeda je već nekako sigurna. Najbolji...

Uz pun tanjur finih delicija, zdjelice najdražih snackova i umaka, dobro društvo i kauč, pobjeda je već nekako sigurna. Najbolji je osjećaj dijeliti zajedništvo i timski duh dok bodrimo naše nogometaše na Svjetskom prvenstvu u Katru koje traje do 18. prosinca.

Uzbudljive utakmice Zvijezda podiže na novu razinu. U napetim trenucima najbolje će ti pomoći slasni zalogaji – hrskavi domaći krumpirići, hamburgeri te sočni sendviči koji se tope u ustima uz blagonaklonu prirodu Zvijezda Ketchup Blagi. Proglašen je ketchupom broj 1 na hrvatskom tržištu pa je svakako kvalificiran za kapetana i prvu pomoć na tanjuru!

Ketchup Pizza idealan je suigrač u pripremi različitih vrsta pizza, umaka i tjestenina. Uvijek dodaje dobru loptu pa je tako priprema snackova prije utakmice brža, a vraćanje snage tijekom navijanja lakše. A  drugi suigrač je ljut da ti ne moraš biti! Donijet će dašak ljutine za savršen okus pa kad situacija na terenu nije najbolja, obrati se pikantnim okusima Ljutog ketchupa.

Za male navijače velikog navijačkog duha, tu je Ketchup Kids. Kapetan je junior sa svojim prepoznatljivim bogatim okusom i 30 posto manje šećera. Uz rajčicu sadrži mrkvu, buču i jabuku zbog čega je omiljen igrač na obiteljskom stolu. A siti navijači, bili oni mali ili veliki, uvijek su najjači navijači.

Ako vjerujemo u izreku “Ono si što jedeš”, budimo onda Zvijezda ovog prvenstva. Navijajmo za naše Vatrene uz vrhunske zalogaje i zabavne trenutke koje ćemo pamtiti još dugo!

Podijeli sa drugima:
Povezani članci