Zvijezdina linija Omegol odsad u novom modernom pakiranju

Zvijezdina linija Omegol odsad u novom modernom pakiranju

Užurbani ritam života sve je češći krivac što teško pronalazimo dovoljno vremena za zdravu i uravnoteženu prehranu. Dobra je vijest da već i male promjene mogu donijeti velike rezultate.

Omegol, Zvijezdina funkcionalna linija, u samo tri proizvoda uspijeva ponuditi sve snažne sastojke potrebne za moderan život te normalno i zdravo funkcioniranje organizma što je čini brzim i ukusnim rješenjem  kojim ćete lako uvesti reda u svoju prehranu i učiniti nešto dobro za svoje zdravlje.

Ključni su sastojak Omegol linije, koja odsad dolazi u novom modernom pakiranju, ALA omega 3 masne kiseline – nužni nutrijenti iz srce prirode koji povoljno utječu na velik broj fizioloških funkcija. Omegol sadrži najbolji omjer omega-3 i omega-6 masnih kiselina koje doprinose održavanju normalne razine kolesterola, a dodatak vitamina E prava je zaštita stanica od oksidativnog stresa.

Linija sadrži tri proizvoda:  Omegol ulje, koje primjenu nalazi u prženju i pirjanju namirnica te pripremi salata; Omegol namaz, koji dolazi u varijanti sa sjemenkama lana i namaz neutralne arome koji je pak odlična podloga za sendviče, ukusan je, ugodnog okusa te se lako kombinira s drugim sastojcima, besprijekorno razmazuje i utažuje glad, dok Omegol majoneza nadopunjuje svaki okus, te je neizostavan dodatak sendviču i francuskoj salati.

Sva tri proizvoda iz linije Omegol odsad dolaze i s prestižnom oznakom V koju dodjeljuje Europska vegetarijanska unija (EVU).

Oznaka V dodjeljuje se proizvodima bez sastojaka životinjskog podrijetla na europskoj razini, a potrošačima vegetarijanske i veganske prehranu omogućava da jednostavno i brzo prepoznaju i biraju proizvod za sebe.

Za postizanje korisnog učinka Omegol ulja uzmite jednu jušnu žlicu ulja ili jedan obrok (20 g) Omegol namaza ili majoneze  dnevno.

5 razloga zašto Omegol

  1. Omega-3 masne kiseline doprinose održavanju normalne razine kolesterola
  2. Vitamin E štiti stanice od oksidativnog stresa
  3. Omegol original namaz pjenaste je i lagane teksture, besprijekorno maziv te  sadrži vitamine A i D koji su važni za normalnu funkciju imunološkog sustava
  4. Omegol namaz sa sjemenkama lana i prosa pogodan je i za sve koji ne podnose gluten
  5. Omegol linija ne sadrži kolesterol i prikladna je za prehranu vegana i vegetarijanaca