Zvijezda donosi novi TV format „Kratko&Slatko“

Zvijezda donosi novi TV format „Kratko&Slatko“

Mirjana Špoljar, trostruka prvakinja u slastičarstvu, svakog četvrtka u RTL emisiji Sve u 6 otkriva trikove uz koje kolači uvijek uspiju

Jeste li znali da je u bjelanjke potrebno dodati prstohvati soli kako biste ih mogli „istući“ do savršenstva ili da je margarin tajni sastojak koji morate umiješati u tijesto da bi se ono, podatno i prhko, topilo u ustima? To su tek neki od trikova uz koje kolači baš uvijek ispadnu kao sa slike, a otkriva ih novi edukativno-zabavni TV format “Kratko&Slatko” koji svakog četvrtka pratimo u emisiji Sve u šest na RTL Televiziji.

Tajne uz koje i najmanje vješti mogu postati vrsni slastičari u emisiji će s gledateljima podijeliti Mirjana Špoljar, brand ambasadorica za Zvijezda tvrde margarine i trostruka prvakinja Hrvatske u slastičarstvu. Svojim kolačima Mirjana Špoljar tijekom 20 godina duge karijere zasladila je život i brojnim slavnim gostima poput Stinga i Boba Dylana, a pri svakodnevnom radu, koristi se jednostavnim pravilom. – Vaga je u slastičarstvu zakon. Tko koristi vagu, ne jede kolače šefljom! izjavila je slastičarka pa dodala da svatko može biti slastičar ako slijedi recept.

Savjete ljubiteljima slastica – bez obzira vole li u njima samo uživati ili se i sami žele primiti posla i uvaljati ruke u brašno, Mirjana Špoljar podijelit će svakog četvrtka u lipnju na RTL Televiziji od 18 sati. Njezine recepte možete pronaći i na portalu Slastistika.hr.