Znate li što je to Coleslaw salata i kako ju napraviti?

[cmsms_row data_padding_bottom=”50″ data_padding_top=”0″ data_bg_parallax_ratio=”0.5″ data_bg_size=”cover” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_position=”top center” data_color=”default” data_padding_right=”3″ data_padding_left=”3″ data_width=”boxed”][cmsms_column data_width=”1/1″][cmsms_text animation_delay=”0″]

Vjerojatno najpoznatija američka salata svoje mjesto polako pronalazi i na našim stolovima. Razlog je njen okus koji se odlično kombinira s različitim vrstama mesa, posebno dobro paše uz hamburgere, a nerijetko se stavlja i izravno u njih.
Mrkva Coleslaw salati daje slatkast okus, kiselo mlijeko svježinu, a majoneza punoću okusa. Način pripreme donosimo vam u nastavku i svakako preporučamo da isprobate – dobar tek!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Upute za pripremu:

  1. Kupus i mrkvu nasjeckajte na tanke rezance.
  2. Pomiješajte majonezu, kiselo mlijeko, ocat, šećer i sol te time prelijte nasjeckano povrće.
  3. Sve skupa promiješajte, ostavite da se kratko ohladi i poslužite!

Sastojci:

  • 1/4 zelenog kupusa
  • 1/4 ljubičastog kupusa
  • 1 mrkva
  • 100 g majoneze
  • 100 ml kiselog mlijeka
  • 1-2 žlice vinskog octa
  • 1 žlica šećera
  • malo soli
[/vc_row]

Podijeli sa drugima:
Povezani članci