#akomoguja kampanja se nastavlja kao slatka suradnja sa učenicima Ugostiteljsko turističkog učilišta Zagreb.

Priključite se i vi viralnom izazovu #akomoguja - #možešiti

Za ljubitelje slatkoga nema ljepšeg vremena od blagdana, kad se pomno biraju najbolji recepti i nabavljaju samo najkvalitetnije namirnice za njihovu pripremu. To zna i Zvijezda koja ovih blagdana nastavlja suradnju s Ugostiteljskim učilištem Zagreb – najstarijom i najvećom zagrebačkom srednjom školom u kojoj mladi peku zanat slastičarstva.

U novom izazovu „3, 2, 1 – peci!“ mlade slastičarske nade će, uz pomoć Zvijezda stolnog, pripremati svoje omiljene kolače, a stručni žiri će zatim odabrati i nagraditi tri najuspješnija slastičara. Na taj način će natjecatelji usavršiti svoje vještine, a sa svima nama će podijeliti praktične savjete i trikove za pripremu najukusnijih torti i kolača.

Kako? Svi recepti koje pripreme bit će podijeljeni na platformi Zvijezdina škola slastičarstva, a zatim se u njima možete (o)kušati i vi. Uz to ćete i na društvenim mrežama moći pratiti natječaje u kojima će učenici zagrebačkog Ugostiteljskog učilišta pozvati odabrane influencere na #akomoguja izazov.

Buduće slastičarske zvijezde pokazat će vam da naizgled i najkompliciraniji recepti mogu uvijek ispasti savršeno, bilo da ste amater ili znalac, a pogotovo kad uz sebe imate Zvijezda stolni, koji pomaže u savršenoj izvedbi svaki put.

„U Zvijezdi vjerujemo u to da se svaka vještina može razviti u umjetnost – samo je potrebno imati interes, ljubav i potporu. Zato kontinuirano ulažemo u mlade nade. Suradnja sa zagrebačkim Ugostiteljskim učilištem, koje je najstarija i najveća srednja škola u Zagrebu, samo je jedan način kojim nastojimo potaknuti razvoj mladih slastičara. Nadamo se da će se uz naš poticaj izgraditi kao slastičari, kroz izazovnije situacije, natjecanja i uz više pozornosti okoline. Želimo ih podržati i nadamo se da će se neki od njih profilirati kao potencijalni budući food blogeri, usavršavati se na edukacijama, ili postati poznati chefovi“ – rekao je Gašpar Novak, direktor marketinga i razvoja u Zvijezdi.

Recepte mladih slastičara pratite u Školi slastičarstva i priključite se izazovu #akomoguja #možešiti na društvenim mrežama. Sretno!

Kliknite ovdje za recept za Kolač princa Williama.

Podijeli sa drugima:
Povezani članci