Zvijezda knjižice recepata

Dugi topli dani pred nama, koje smo jedva dočekali, zovu na osvježenje. Postoji li osvježenje koje će vas više razveseliti od voćnog kolača koji ste sami pripremili? Ne! Posebno kad nam se sa svih strana smiješe slatke crvene jagode. Savršeno će nadopuniti tortu od sira koju možete poslužiti u staklenci i ponijeti na piknik. Uz recept za tortu od jagoda, učenici Ugostiteljskoturističke škole iz Zagreba pripremili su recept i za sve one koji kremasti sir vole u kombinaciji s nježnim okusom maline, a u našoj kuharici pronaći ćete i recept sa sočnim breskvama koje, uz nekoliko slastičarskih trikova i dodatak Zvijezda Stolnog, postaju osvježavajući semifreddo. Razigrajte osjetila pa isprobajte puding od naranče ili se zasladite desertom od trešanja.

Dobar tek, vaša Zvijezda

Ako ste dosad izbjegavali pripremu kolača, pravo je vrijeme da razvijete nove talente i mirisima iz kuhinje razveselite sebe i svoje bližnje. Isprobajte recepte koje su pripremili učenici Ugostiteljsko-turističke škole iz Zagreba. Uz malo truda i dodatak Zvijezda Stolnog, svakom će uspjeti. Sočna torta od naranče, bajadera koja se ne peče, klasična torta od sira, uskrsna torta ili čajno pecivo – krenite redom ili vodeći se omiljenim okusima i uživajte!

Vaša Zvijezda

Dragi ljubitelji slastica,
Vjerujemo da i se i vama već na sam spomen Božića lice ozari te vas razveseli pomisao na sve drage ljude za koje ćete napokon imati više vremena, grad ukrašen s bezbroj šarenih lampica, pjesma koju ćete iz srca zapjevati.
Posebno mjesto u tom veselju ima priprema kolača i nezamjenjiv osjećaj blagostanja koji nas ispuni kad nas iz pećnice počne grijati sladak miris ljubavi.
Isprobajte, uživajte i stvorite nova sjećanja!

Pred nama je najljepše godišnje doba, ispunjeno bojama i mirisima, lampicama i zvončićima, veseljem i radošću pa je vrijeme i za neodoljivu kuharicu punih slatkih recepata.
Zvijezda ima proizvod uz koji će priprema obroka biti još jednostavnija – Zvijezda kokosovu mast.
Zvijezda bučino ulje nastaje preradom pomno odabranih bučinih sjemenki zbog kojih ga karakterizira tamno zelena boja te blaga i vrlo ugodna nota karamele.
Pečenje, prženje, pirjanje… Priprema ukusnih zalogaja nikad nije bila jednostavnija i ukusnija uz – Zvijezdinu kokosovu mast.
Fina kremasta tekstura pasirane rajčice odlična je podloga za izradu umaka, juha ili preljeva za pizzu…