Zvijezda predstavlja burger Peas of heaven

Zvijezda predstavlja burger Peas of heaven

Zvijezda burger Peas of heaven novi je proizvod na policama trgovina koji s ponosom predstavljaju u Zvijezdi. Riječ je o burgeru 100% biljnog podrijetla na bazi proteina graška koji ne sadrži soju i gluten.  Bogat je proteinima, izuzetno je sočan te spreman za konzumaciju već nakon 2 – 3 minute pečenja sa svake strane na tavi ili roštilju te dolazi u pakiranju od 220 grama.

– Biljne alternative mesu budućnost su industrije hrane pa je iskorak na novo tržište logičan nastavak biznisa za Zvijezdu. Tržišni smo lider u proizvodnji biljnih ulja i duže od 103 godine predvodimo trendove uvodeći inovativne proizvode koji odgovaraju potrebama potrošača, izjavio je Tihomir Adam, direktor Zvijezde.

Briga o zdravlju i okolišu te održivi razvoj danas motiviraju sve veći broj potrošača. U skladu s tim, svjetski trendovi u prehrani usmjereni su prema sve češćoj zamjeni mesa proizvodima 100% biljnog podrijetla. Na toj ideji lansirali smo Zvijezda burger Pease of heaven, koji potrošačima omogućava ukusnu alternativu mesu, a ujedno nudi praktičnost pripreme i nabave, izjavila je Jasna Pulić, rukovoditelj marketinga u Zvijezdi.

Zvijezda burger potražite u Konzumovim prodavaonicama na odjelu mesnih specijaliteta  po cijeni od 29,99 kuna.