Zvijezda knjižice recepata

Ako ste dosad izbjegavali pripremu kolača, pravo je vrijeme da razvijete nove talente i mirisima iz kuhinje razveselite sebe i svoje bližnje. Isprobajte recepte koje su pripremili učenici Ugostiteljsko-turističke škole iz Zagreba. Uz malo truda i dodatak Zvijezda Stolnog, svakom će uspjeti. Sočna torta od naranče, bajadera koja se ne peče, klasična torta od sira, uskrsna torta ili čajno pecivo – krenite redom ili vodeći se omiljenim okusima i uživajte!

Vaša Zvijezda

Dragi ljubitelji slastica,
Vjerujemo da i se i vama već na sam spomen Božića lice ozari te vas razveseli pomisao na sve drage ljude za koje ćete napokon imati više vremena, grad ukrašen s bezbroj šarenih lampica, pjesma koju ćete iz srca zapjevati.
Posebno mjesto u tom veselju ima priprema kolača i nezamjenjiv osjećaj blagostanja koji nas ispuni kad nas iz pećnice počne grijati sladak miris ljubavi.
Isprobajte, uživajte i stvorite nova sjećanja!

Pred nama je najljepše godišnje doba, ispunjeno bojama i mirisima, lampicama i zvončićima, veseljem i radošću pa je vrijeme i za neodoljivu kuharicu punih slatkih recepata.
Zvijezda ima proizvod uz koji će priprema obroka biti još jednostavnija – Zvijezda kokosovu mast.
Zvijezda bučino ulje nastaje preradom pomno odabranih bučinih sjemenki zbog kojih ga karakterizira tamno zelena boja te blaga i vrlo ugodna nota karamele.
Pečenje, prženje, pirjanje… Priprema ukusnih zalogaja nikad nije bila jednostavnija i ukusnija uz – Zvijezdinu kokosovu mast.
Fina kremasta tekstura pasirane rajčice odlična je podloga za izradu umaka, juha ili preljeva za pizzu…