Isprobajte novi hit okus: stigao je Tuna namaz

Isprobajte novi hit okus: stigao je Tuna namaz

Savršeno kremast, jedinstvenog okusa, izvor proteina i uvijek spreman za konzumaciju – sve to, i još više je naš Tuna namaz. Ovaj novitet na tržištu ima bazu delikates majoneze, sadrži 30 posto tunjevine, a za jedinstveni okus dodali smo još kisele krastavce, vlasac, začine i suncokretovo ulje.

U praktičnoj tubi od 165 grama, Tuna namaz odličan je izbor za svako doba dana, od doručka, međuobroka do večere. Proizvod je namijenjen svima, od onih koji žele pravu dozu proteina, rješenje za zdravi doručak prije posla, brzu obiteljsku večeru ili međuobrok nakon treninga. Kako bi se uživalo u jedinstvenom okusu, dovoljna je tek kriška kvalitetnog kruha, a uz komad finog tvrdog sira i svježe povrće obrok s tuna namazom postaje pravi gurmanski doživljaj.

Tuna namaz može se pohvaliti time da je nositelj oznake Dolphin Safe. Radi se o međunarodnom certifikatu kojim se jamči da se tijekom proizvodnje poštuju etički standardi i podupiru nastojanje svjetskih organizacija za zaštitu dupina. Diljem svijeta, dupini često stradavaju pri ribolovu na tune, što je problem za održavanje bioraznolikosti i očuvanja prirodnih staništa dupina. Postoji cijeli niz pravila koja se trebaju poštovati tijekom ribolova tune kako bi se spriječilo stradavanje dupina, a certifikat Dolphin safe dokazuje da ih u proizvodnji Tuna namaza sve poštujemo.